Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська птиця осінь › Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами
Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами

Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами

«Цезар» або як його ще називають «король імперії салатів» – страва споконвічно північноамериканської кухні. Своєю появою салат зобов'язаний американському кухареві Цезарю Кардіні, який вперше приготував його близько ста років тому на настільки знаменну подію – День незалежності США. Приголомшлива ідея поєднувати пшеничні крутони, листя салату і сир пармезан прийшла в голову заповзятливому італійцеві в той момент, коли відвідувачі ресторану зробили замовлення, а на кухні зовсім не залишилося продуктів. «Цезар» – салат особливий, насамперед його цінують за пікантний соус із оливкової олії, часнику і соку лимона. Однак сьогодні день експериментів, і ми пропонуємо приготувати цей салат з майонезом і волоськими горішками.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Сир — 100 г.
  2. 2. Курка (філе) — 300 г.
  3. 3. Горіхи волоські — 100 г.
  4. 4. Хліб білий — 100 г.
  5. 5. Майонез — 30 г.
  6. 6. Салат — 50 г.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  2. Горіхи порубати ножем. Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  3. Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.