Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська сир осінь › Кульки із броколі з фісташками
Кульки із броколі з фісташками

Кульки із броколі з фісташками

Навіть якщо Ви не уявляєте життя без м'яса, іноді потрібно від нього відмовлятися і готувати легкі вегетаріанські страви. Чому б і ні? Спробувавши кульки із броколі з фісташками, Ви зрозумієте, що вегетаріанська кухня може бути смачною і різноманітною. І дуже, до речі, корисною. Всі інгредієнти, що входять до складу цих милих кульок, так і рясніють користю. Головний компонент закуски, завдяки якому кульки набувають характерний зелений колір – броколі – корисний і смачний різновид капусти. Вони містять велику кількість білка і за своєю харчовою цінністю часто прирівнюються до м'яса і яєць, але при цьому у них низька калорійність. Тому рекомендуємо взяти на замітку цей чудовий рецепт.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Капуста броколі — 500 г
  2. 2. Фісташки — 100 г
  3. 3. Зелень — 100 г
  4. 4. Сир кисломолочний — 100 г
  5. 5. Часник — 1 зуб.
  6. 6. Олія оливкова — 10 мл
  7. 7. Оцет — 10 мл
  8. 8. Перець — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Подрібнити броколі блендером до стану пюре.

  2. Фісташки очистити і подрібнити блендером. Зелень помити і дуже дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  3. Сир протерти через сито. Броколі змішати із зеленню, додати фісташки, часник, оливкову олію, оцет, сир і перець. Добре перемішати і скачати з маси невеликі кульки. Перед подачею на 10-15 хвилин поставити в холодильник.