Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий консервація літо › Апельсинове варення з кардамоном
Апельсинове варення з кардамоном

Апельсинове варення з кардамоном

Немає господині, яка хоча б раз в житті не займалася приготуванням варення. Але прогрес не стоїть на місці. Сьогодні стало можливим варити варення в мультиваpці. Приготувати в цьому диві кухонної техніки апельсинове варення зовсім неважко. Головне - вибрати плоди яскраві і солодкі. Але набагато важливіше дотримуватися пpавил приготування варення в мультиварці і користуватися перевіреним рецептом. І тоді результат буде передбачуваний: у Вас вийде незвичайне, ароматне варення. Любителям прянощів сподобається наявність у запропонованому рецепті кардамону.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Апельсини — 1 кг.
  2. 2. Цукор — 350 г.
  3. 3. Кардамон неочищений — за смаком
  4. 4. М'ята свіжа — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З половини апельсинів вичавити сік і вилити його в мультиварку, а потім додати цукор. Поставити її в режим "Тушкування" і готувати так в межах 35-40 хвилин.

  2. Решту апельсинів нарізати тонкими шматочками.

  3. Коли тушкування соку закінчиться, додати в мультиварку нарізані апельсини і тушкувати хвилин 15.

  4. Незадовго до закінчення приготування додати кілька зерен кардамону.

  5. Подавати варення варто, прикрасивши його листям м'яти.