Пиріг "Мулатка"
- 1. Яйце куряче — 3 шт.
- 2. Борошно пшеничне — 1,5 ст.
- 3. Цукор — 325 г.
- 4. Сметана 25% — 325 г.
- 5. Какао-порошок — 4 ст. л.
- 6. Сода — 1 ч. л.
- 7. Лимонний сік — 1 ст. л.
- 8. Масло вершкове — 200 г.
- 9. Згущене молоко — 400 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування тіста, в мисці збити яйця з 250 г. цукру, додати 250 г. сметани, перемішати. Всипати суміш борошна і 2 ст. л. какао-порошку в миску, погасити 1 ч. л. соди в 1 ст. л. лимонного соку, влити в миску, ретельно перемішати.
Викласти тісто у форму для випічки (роз'ємну), заздалегідь змащену вершковим маслом. Випікати в духовці 35-40 хвилин при температурі 180°С. Готовий бісквіт охолодити і розрізати на 3 коржі.
Для приготування крему в мисці змішати 150 г. вершкового масла кімнатної температури і згущене молоко до однорідної маси.
Для приготування глазурі в мисці змішати 3 ст. л. цукру, 3 ст. л. сметани і 2 ст. л. какао-порошку. Додати 50 г. вершкового масла, ретельно перемішати. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню, охолодити.
Кожен з трьох коржів змастити кремом, зверху на пиріг викласти глазур. На ніч готовий пиріг поставити в холодильник.