Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти важкий овочі осінь › Баранина смажена по-арабськи
Баранина смажена по-арабськи

Баранина смажена по-арабськи

Існує безліч кухонь, скільки країн, напевно, стільки і кухонь. І нам завжди хочеться спробувати щось нове і незвідане. Хочеться спробувати кожну з нових кухонь. Ось і сьогодні ми пропонуємо внести різноманітність у ваш раціон і приготувати страву, яка називається баранина смажена по-арабськи. Арабська кухня відрізняється тією особливістю, що практично всі страви в ній готуються на основі баранини. Там дуже мало використовують телятину, а араби дуже знаються в м'ясі. Тому сьогодні візьміть на озброєння наш рецепт і вирушайте, будь ласка, приготувати цю прекрасну страву, яка здивує вас своїм неперевершеним смаком. Приємного апетиту!

Кількість порцій 1
Час приготування 150 хв

  1. 1. Баранина — 170 г.
  2. 2. Смалець — 15 г.
  3. 3. Лимонна кислота — за смаком
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Зелень — 20 г.
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. СІль — за смаком
  8. 8. Борошно — 1 ч. л.
  9. 9. Яйця — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для маринаду потрібно змішати смалець, лимонну кислоту, перець, сіль і дрібно порізати зелень.

  2. М'ясо відбити і маринувати 1-2 години.

  3. Яйце збити і додати подрібнену спасеровану цибулю, трохи солі і зелень.

  4. Мариновану баранину вмочити в яйце, панірувати в борошні і обсмажити на сковороді. Потім залити яйцем, що залишилося, і запікати в духовці 1 годину при температурі 190°С.