Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти важкий українська обід › Яблучний мармелад
Яблучний мармелад

Яблучний мармелад

Мармелад - це хороший смачний солодкий десерт, який був відомий вже давно. Саме слово "мармелад" позначає "варення з айви". Саме з нього спочатку іспанці робили цей чудо- десерт. Після цього у Великобританії почали робити схожий десерт з апельсинів. Цікаво, що в СРСР в мармелад додавали інгредієнти, які не мають ніякого відношення до фруктів. У домашніх умовах дуже легко і просто зробити мармелад з яблук. А виходить він нітрохи не гірше магазинного. Більше того, він набагато корисніший тих, які ви можете купити. Адже яблука - дуже корисний фрукт для нашого організму. А тим більше, якщо приготовлені таким способом.

Кількість порцій 20
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яблука — 1  кг.
  2. 2. Цукор — 0,5 кг.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука помити, видалити серцевину і спекти до готовності в духовці.

  2. Протерти яблука через сито. Пюре перекласти в каструльку, всипати цукор і варити на повільному вогні до утворення густої маси, іноді помішуючи.

  3. Готовий мармелад викласти у форму, шаром 2-3 см. і поставити в холодильник на добу.

  4. Нарізати квадратиками і посипати цукром.