![Запечений перець в маринаді](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.bea42e4e4dcf7c80e5785f3391d78cc5.350x350.jpeg)
Запечений перець в маринаді
- 1. Болгарський перець — 1 кг.
- 2. Часник — 5 зубчиків
- 3. Оливкова олія — 150 мл.
- 4. Зелень базиліка — 1 пучок
- 5. Сік лимона — 1 ст. л.
- 6. Бальзамічний оцет — 1 ч. л.
- 7. Cіль — за смаком
- 8. Чорний мелений перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перець вимити й укласти на духову решітку. Під решітку поставити деко, застелене фольгою. Це необхідно, щоб туди стікав сік з перцю.
Запікати перець у духовці, розігрітій до 250°С близько 20-25 хвилин. Під час випікання, перець потрібно 1 раз перевернути на іншу сторону.
Після випікання перець скласти в поліетиленовий пакет і щільно його зав'язати. Залишити на 10-15 хвилин.
Після чого зняти з перцю шкірку і розрізати на 4 частини, над мискою, бо там ще може бути сік. Також в миску вилити сік з деко і з пакета, де підходив перець. Перець скласти окремо від соку.
Для маринаду необхідно: часник очистити і дрібно нарізати; базилік вимити, добре висушити і також дрібно нарубати.
У миску з соком від перцю додати часник, базилік, сік лимона, за смаком оцет, сіль, перець і оливкову олію. Добре перемішати.
У глибоку миску викласти перець, а кожен шар полити маринадом. Маринад повинен повністю покривати перець.
Потім миску затягнути харчовою плівкою і прибрати її в холодильник на ніч.