Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній холодильник весна › Заливне з лосося
Заливне з лосося

Заливне з лосося

Це заливне можна приготувати швидко і просто, на швидку руку. Заливне з лосося дуже корисне для людського організму. Користь лосося в тому, що його м'ясо багате поліненасиченими жирними кислотами Омега -3. Одна порція лосося містить повну добову норму вітаміну D і половину норми заліза, кальцію, магнію, В6, В12 і інших корисних речовин. Особливо ця риба корисна для дітей. Щоб желе добре вийшло з форми, потрібно потримати її кілька секунд в гарячій воді, а потім перекинути заливне з лосося на плоску тарілку, на яку вже викладені листя зеленого салату. Це заливне з лосося прекрасно впишеться в меню на будь-яке свято.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Лосось — 500 г.
  2. 2. Желатин — за смаком
  3. 3. Морква — 0,5 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Поставити каструлю із водою на вогонь, посолити, довести до кипіння. Покласти у воду нарізане на невеликі шматки філе риби зі шкірою. Відварити до готовності.

  2. Остудити рибу не виймаючи з бульйону, після чого витягнути, зняти шкіру, перекласти філе на тарілку.

  3. Відварити моркву окремо. Після, остудити, нарізати не надто тонкою соломкою. Додати моркву до риби.

  4. У холодну кип'ячену воду додати желатин, замочити на час. Вмішати желатин в ще теплий бульйон, поставити на вогонь, довести до кипіння. Потім процідити суміш бульйону і желатину.

  5. Отриманим желе залити рибу із морквою у формі, прибрати на кілька годин в холодильник до повного застигання.