Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній російська овочі літо › Ікра з баклажанів в мультиварці
Ікра з баклажанів в мультиварці

Ікра з баклажанів в мультиварці

Про особливості приготування страв у мультиварці говорилося чимало. Всі знають про переваги її використання в порівнянні з, наприклад, смаженими стравами. Ось вам ще один рецепт для мультиварки. Ікра з баклажанів хороша тим, що її можна приготувати і зберігати в темному місці досить довгий час. Тобто, ви можете запастися нею на зиму. Про її м'який смак і аромат говорити немає смислу. Можна навіть згадати знаменитий фільм, в якому баклажанну ікру називали заморською, чи то пак дорогою. Зараз, звичайно, усі продукти доступні, але не менш смачні. А особливо, якщо зробити все своїми руками. Таку ікру можна подавати до гарнірів або ж просто мазати на хліб.

Кількість порцій 12
Час приготування 80 хв

  1. 1. Баклажани — 3 шт.
  2. 2. Морква — 3 шт.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Олія соняшникова рафінована — 3 ст. л.
  5. 5. Перець солодкий — 3 шт.
  6. 6. Цибуля — 2 шт.
  7. 7. Сіль — 2 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На дно мультиварки налити соняшникової олії. Додати нарізану кубиками цибулю. Баклажани помити, після цього просушити та порізати на шматочки. Посолити та через 15 хвилин промити під холодною водою.

  2. Очистити моркву та нарізати кубиками. Всі овочі висипати в мультиварку. Перемішати та поставити чашу в мультиварку. Через одну годину додати подрібнений часник.

  3. Вимкнути мультиварку після звукового сигналу. Страва готова. Можна подавати тушковані овочі.