Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній весна › Суп з філе хека
Суп з філе хека

Суп з філе хека

Коли організм прагне розвантаження і хоче чогось легкого, поживного і смачного – прислухайтеся до нього. І приготуйте суп із філе хека. Біла морська риба, без кісток, зробить страву ніжною й ідеально наситить всю сім'ю корисним обідом.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Хек — 1кг
  2. 2. Борошно — 4 ст. л
  3. 3. Картопля — 8шт
  4. 4. Соняшникова олія — 4 ст. л
  5. 5. Вершки ультрапастеризовані 30% — 20мл
  6. 6. Бульйон — 400мл
  7. 7. Морква — 2шт
  8. 8. Петрушка — за смаком
  9. 9. Цибуля — 3шт
  10. 10. Вершкове масло — 100г
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе хека наріжте кубиками та розділіть на 2 частини. Одну частину потушкуйте в соняшниковій олії з дрібно нарізаною цибулею та натертою морквою.

  2. В іншу каструлю налийте воду, додайте нарізану картоплю, петрушку та другу частину риби. Залиште варитися на 20 хв.

  3. На пательні на вершковому маслі трохи обсмажте борошно. Долийте у суміш 1 склянку бульйону.

  4. У каструлю з рибою та картоплею викладіть тушкований з морквою і цибулею хек, додайте обсмажене борошно та вершки. Варіть ще 20 хв. Суп подавайте гарячим. Смачного!