Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній середній обід весна › Солодкий кабачковий хліб
Солодкий кабачковий хліб

Солодкий кабачковий хліб

Кабачковий хліб виходить дуже смачним, красивим і м'яким. Рецепт дуже простий. Усі любителі кабачків належним чином оцінять його. Однією з головних особливостей цього рецепту є використання при приготуванні по максимуму органічних компонентів. Відсутність дріжджів в тісті - ще одне підтвердження користі кабачкового хліба. Кориця, ваніль і мускатний горіх надають йому приголомшливий аромат. Такий хліб можна випікати про запас. Для цього після повного охолодження його поміщають для заморозки в холодильник і згодом отримують задоволення від вживання кабачкових хлібців.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Яйце куряче — 3 шт.
  2. 2. Олія оливкова — 200 мл.
  3. 3. Цукор — 350 г.
  4. 4. Цукіні — 400 г.
  5. 5. Екстракт ванільний — 2 ч. л.
  6. 6. Борошно пшеничне — 600 г.
  7. 7. Кориця мелена — 3 ч. л.
  8. 8. Горіх мускатний мелений — 5 г.
  9. 9. Сода — 1 ч. л.
  10. 10. Розпушувач — 0,5 ч. л.
  11. 11. Сіль — 1 ч. л.
  12. 12. Горіхи волоські — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.

  2. У мисці збити яйця, влити оливкову олію, додати цукор, ваніль і натерті цукіні.

  3. Окремо змішати борошно, корицю, мускатний горіх, соду, сіль і розпушувач, додати подрібнені волоські горіхи.

  4. Змішати обидві суміші в одну, ретельно перемішати. Після чого викласти тісто в підготовлену форму.

  5. Поставити в духовку на 60-70 хвилин, випікати до готовності.