Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній вечірка › Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею
Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею

Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею

Сендвіч - їжа швидкого приготування, він популярний за сніданками, на пікніках, у дорозі. Сендвіч багато в чому схожий з бутербродом, відмінність полягає в тому, що в ньому начинка міститься між двох тонких скибочок хліба (булочки). Для приготування сендвічів зазвичай використовуються спеціальні булочки, але можна взяти і формовий хліб. Ваш сендвіч буде смачнішим, якщо перед тим, як покласти на скибочку хліба начинку - м'ясо, сири, овочі, рибу (все, що зазначено в обраному вами рецепті) – її змащують гірчицею або майонезом, тертим хріном і т.д., потім укладають обрану начинку, а зверху - другу скибочку хліба, також попередньо змащену.

Кількість порцій 4
Час приготування 180 хв

  1. 1. Яловичина — 600 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
  3. 3. Часник — 1 шт.
  4. 4. Сіль — 0,5 ч. л.
  5. 5. Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  6. 6. Вода — 130 мл.
  7. 7. Томатна паста — 60 мл.
  8. 8. Цукор коричневий — 1 ст. л.
  9. 9. Крохмаль кукурудзяний — 0,5 ст. л.
  10. 10. Цибуля зелена — за смаком
  11. 11. Булка — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати, покласти в каструлю, додати до м'яса подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник і приправити сіллю і перцем. Окремо змішати воду з томатною пастою, залити цією сумішшю м'ясо в каструлі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою, варити протягом 105-120 хвилин, до м'якості м'яса. Після чого, витягнути м'ясо з каструлі, остудити. Порвати м'ясо на маленькі шматочки.

  2. У мисці змішати крохмаль з невеликою кількістю води, вилити суміш у глибоку сковороду. Додати сюди ж 130 мл. соусу з під м'яса і всипати коричневий цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до загустіння соусу 1-2 хвилини. Додати в сковороду м'ясо, перемішати.

  3. Булки розрізати уздовж навпіл, на нижню викласти м'ясну начинку, зверху посипати зеленою цибулею і накрити зверху другою половинкою булки. Подавати відразу ж.