Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній французька салати весна › Салат зі спаржі, горошку та яєць
Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Сумуєте за весною? Здаємо координати її перебування. Вона в деталях сьогоднішнього салату — у тонко дібраних інгредієнтах, ідеально поєднаних смаках та красивій подачі. Купуйте необхідні продукти та викликайте весну з нашим рецептом.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Спаржа зелена заморожена — 100г
  2. 2. Яйця курячі вищої — 2шт
  3. 3. Квасоля стручкова — 100г
  4. 4. Горошок зелений — 100г
  5. 5. Фета — за смаком
  6. 6. Бальзамічний оцет — 1 чайна ложка
  7. 7. Мигдаль — за смаком
  8. 8. Оливкова олія — 4 столових ложки
  9. 9. Лимонний сік — 1 столова ложка
  10. 10. Мед квітковий — 1 чайна ложка
  11. 11. Гірчиця міцна — 1 чайна ложка
  12. 12. Сіль харчова морська помел №0 — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.

  2. Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.

  3. Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.

  4. У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.