Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній європейська м'ясо літо › Помідори, фаршировані телятиною
Помідори, фаршировані телятиною

Помідори, фаршировані телятиною

Страви з начинкою урізноманітнюють буденний стіл і прикрашають святковий. Набір продуктів обмежений лише фантазією і сміливістю у виборі поєднань. Помідори, фаршировані телятиною, надзвичайно смачні. Ця страва підійде і для хворих ожирінням і цукровим діабетом. Телятину можна попередньо відварити. Помідори потрібно брати великі і стиглі. Перед подачею до столу помідори поливають соусом і посипають рубаною зеленню. Фаршировані помідори злегка нагадують більш звичні для нас фарширований перець і голубці, але зовсім не поступаються їм за своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Помідори — 150 г.
  2. 2. Телятина — 100 г.
  3. 3. Яйце куряче — 5 шт.
  4. 4. Цибуля зелена — 10 г.
  5. 5. Олія рослинна — 15 г.
  6. 6. Кріп — 5 г.
  7. 7. Перець зелений — 10 г.
  8. 8. Сметана — 20 г.
  9. 9. Оцет — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці 2 сирих жовтки, олію і оцет, перемішати, додати сметану. Відварити 4 яйця, білки подрібнити. Перець з цибулею дрібно нарізати.

  2. Обсмажити телятину на сковороді в олії, остудити, нарізати на дрібні шматочки. Змішати м'ясо з білками, додати перець, цибулю і половину соусу із жовтків. Перемішати.

  3. З помідорів зрізати верхівку, витягнути м'якоть, подрібнити, додати до м'ясної суміші, якою після, заповнити помідори всередині. Залити помідори соусом, що залишився. Випікати в духовці 15 хвилин.