Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній випічка борошно літо › Пиріг із помідорами
Пиріг із помідорами

Пиріг із помідорами

Пиріг із помідорами являє собою закритий пиріг із начинкою з суміші смажених на олії овочів: помідорів, моркви і цибулі з додаванням базиліка. У процесі приготування закритого пирога потрібно розділити приготоване Вами тісто на дві частини, а смачна начиночка буде між ними. Краї пирога необхідно защипнути. Подавати цей смачний, ситний, нескладний у приготуванні пиріг краще гарячим зі сметаною або сирним соусом.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Помідори — 9 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
  3. 3. Базилік — 100 г.
  4. 4. Морква — 2 шт.
  5. 5. Борошно пшеничне — 300 г.
  6. 6. Маргарин — 100 г.
  7. 7. Сіль — 0,5 ч. л.
  8. 8. Олія рослинна — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати борошно і сіль, додати нарізаний шматочками розм'якшений маргарин, ретельно перемішати до стану крихти. Обережно додати 5-6 ст. л. води, постійно перемішуючи. Замісити тісто.

  2. Розкачати тісто на 2 прямокутних листа, розміром з форму для випікання.

  3. Моркву і цибулю очистити, обсмажити на сковороді в рослинній олії, додати подрібнені помідори і нарізаний базилік. Перемішати.

  4. Викласти одну частину тіста на деко, змащене олією, на нього розподілити начинку, зверху викласти другий шар тіста, защипнути краї. Випікати при температурі 150ºС, до рум'янцю.