Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній овочі весна › Перці з начинкою по-італійськи
Перці з начинкою по-італійськи

Перці з начинкою по-італійськи

Всі ми знаємо старий добрий рецепт фаршированого перцю. Тільки у відомому всім варіанті перець подають цілим. Ми ж пропонуємо вам дещо інший рецепт. У ньому начиняють половинки перцю. Та й сама начинка дещо відрізняється. Хліб робить страву більш ситною, помідори роблять її соковитішою, а базилік додає пряного аромату. Така страва - чудово підходить і для звичайної вечері в колі сім'ї, і для свят. Подавати на стіл такий перчик можна як повноцінну страву, так і як закуску до гарніру.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Підсохлий білий хліб — 4-6 шматків
  2. 2. Помідори — 6 шт.
  3. 3. Сіль — 2-3 дрібні дрібки
  4. 4. Оливкова олія — 70 мл.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Сир Пармезан — 50-70 г.
  7. 7. Великі солодкі перці — 8 шт.
  8. 8. Каперси — 1-2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200°С. Форму з антипригарним покриттям змастити оливковою олією.

  2. Кожну перчину розрізати на дві половинки, помити і видалити насіння.

  3. Білий хліб порізати шматочками середнього розміру, скласти в миску і залити невеликою кількістю холодної води. Хліб віджати.

  4. Помідори бланшувати 2 хвилини в киплячій воді, дістати шумівкою і очистити від шкірки, нарізати кубиками. Сир натерти. Листя базиліка подрібнити ножем.

  5. У чашці з'єднати хліб, помідори, сир, базилік, додати каперси - за смаком. Вбити яйце, влити трохи оливкової олії. Перемішати масу. Половинки перцю начинити, викладаючи масу без гірки. Посолити і скропити оливковою олією кожен перець.

  6. Викласти у форму, запікати в духовці 30-40 хвилин. Поки верх начинки не підрум'яниться. Такі перці смачні як гарячими, так і холодними.