Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній європейська вечірка консервація › Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"
Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"

Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"

Взагалі конфітюр - це желеподібний харчовий продукт з рівномірно розподіленими в ньому цілими або подрібненими плодами. Його варять з додаванням цукру і желюючих речовин. Приготувати конфітюр із гострого перцю "Еспелет" зовсім не складно, хоча смак у нього, звичайно, дуже на любителя. Але якщо ви прихильник гострого - то цей конфітюр прийдется вам до душі. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відмінно підійде до будь-якого виду м'яса. Дуже смачно вийде якщо подавати його з сиром, з птицею, з м'ясом на грилі. Можна також змащувати ним курку або м'ясо перед тим, як відправити їх у духовку. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відрізняється дуже цікавим смаковим поєднанням. Рекомендуємо його спробувати!

Кількість порцій 6
Час приготування 100 хв

  1. 1. Перець червоний солодкий — 600 г.
  2. 2. Перець червоний гострий — 3 шт.
  3. 3. Цукор коричневий — 200 г.
  4. 4. Лимонний сік — 50 г.
  5. 5. Вода — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вичавити сік із лимона. Додати до нього воду, цукор, довести до кипіння і варити, помішуючи, до розчинення цукру.

  2. Перець очистити від насіння і нарізати на середні шматочки.

  3. Додати масу до сиропу і варити 60 хвилин, помішуючи.