![Французькі пиріжки з тріскою](https://img3.zakaz.ua/upload4c2f5c564fbfbc3846bcb0d016b34c2f.jpg.350x.jpg)
Французькі пиріжки з тріскою
- 1. Борошно пшеничне — 250 г
- 2. Сир жирний — 250 г
- 3. Масло вершкове — 150 г
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Кмин — 3 г
- 6. Яйце куряче — 1 шт.
- 7. Тріска — 500 г
- 8. Паста томатна — 30 г
- 9. Часник — 1 зуб.
- 10. Цибуля ріпчаста — 80 г
- 11. Перець чорний мелений — за смаком
- 12. Олія рослинна — 50 мл
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У миску просіяти борошно, додати сир (протираючи його через сито), злегка розм'якшене вершкове масло і сіль. Замісити тісто, скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і покласти мінімум на 30 хвилин у холодильник.
Рибу вимити, просушити паперовим рушником, нарізати на невеликі шматочки. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Рослинну олію розігріти на сковороді. Обсмажити на сковорідці рибу до золотистого кольору.
Додати в сковороду з рибою томатну пасту, часник і цибулю, сіль, перець і готувати близько 15 хвилин. Яйце трохи збити виделкою. Духовку розігріти до 200 градусів.
Тісто дістати з холодильника, розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см. Вирізати з тіста квадратики, краї змастити яйцем. У середину кожного квадратика викласти рибну начинку, скріпити краї. Змастити весь пиріжок яйцем і посипати кмином. Покласти деко з пиріжками в духовку і випікати близько 15 хвилин.