Домашня булка з малиновим джемом
- 1. Борошно пшеничне — 250 г.
- 2. Масло вершкове — 70 г.
- 3. Сіль — за смаком
- 4. Цукор ванільний — 10 г.
- 5. Цукор тростинний — 100 г.
- 6. Пудра цукрова — за смаком
- 7. Дріжджі сухі — 5 г.
- 8. Джем малиновий — 100 г.
- 9. Яйце куряче — 1 шт.
- 10. Молоко — 100 мл.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати в мисці обидва види цукру і розм'якшене вершкове масло, збити міксером. Ввести в суміш яйце, додати сіль, влити молоко, перемішати.
В окрему миску просіяти борошно, зробити в центрі ямку, влити молочну суміш, додати сюди ж дріжджі, замісити тісто.
Перекласти тісто в тепле місце на 1 годину. Присипати стіл борошном. Викласти на нього тісто, яке збільшилося в два рази, розкачати ист товщиною 5-7 мм. Зверху на тісто викласти джем, розрівняти його по всій площі тіста. Загорнути в рулет, накрити рушником, залишити на 10-15 хвилин.
Розігріти духовку до температури 180ºС, деко для випікання застелити харчовим папером, викласти зверху рулет. Випікати протягом 20-30 хвилин, до рум'янцю. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.