Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній японська › Дикий рис у кокосовому соусі
Дикий рис у кокосовому соусі

Дикий рис у кокосовому соусі

Дикий рис - неймовірно корисний продукт для людського організму, і саме тому він стає все популярнішим. Його люблять не тільки кулінари, але і дієтологи. У дикого рису вишуканий, трохи солодкуватий смак і неповторний аромат із вираженою горіховою ноткою. З ним можна приготувати велику кількість смачних страв. Дикий рис у кокосовому соусі - одна з них: легка, ароматна, корисна вегетаріанська страва. Її особливість - у вдалому поєднанні дикого рису, імбиру і кокосового молока. В результаті приготування у Вас вийде соковитий і вишуканий гарнір.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Рис дикий — 1 ст.
  2. 2. Лайм — 1 шт.
  3. 3. Помідори — 2 шт.
  4. 4. Молоко кокосове — 400 мл.
  5. 5. Імбир свіжий — за смаком
  6. 6. Олія оливкова — за смаком
  7. 7. Сіль морська — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис промити в холодній воді, всипати в киплячу воду в співвідношенні 1 ст. рису до 2-2,5 ст. води. Варити протягом 40 хвилин на маленькому вогні.

  2. Імбир очистити, помідори нарізати. У чаші блендера змішати імбир, помідори, сік лайма і кокосове молоко. Подрібнити.

  3. Відварений рис викласти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. У сковороду влити кокосовий соус, посолити за смаком, готувати на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.