Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній весна › Курка по-китайськи з овочами
Курка по-китайськи з овочами

Курка по-китайськи з овочами

Цілком можливо, що цей рецепт дуже умовно нагадує справжню "Курку по-китайськи з овочами", але цей варіант приготування курки з овочами цілком заслужено поповнить Вашу колекцію рецептів. У рецепті дотримані такі правила китайської кухні, як дуже швидка теплова обробка продуктів і компоновка інгредієнтів страви за смаком, запахом і кольором. Для заправки практично всіх страв у китайській кухні використовується соєвий соус. У запропонованому рецепті в соєвому соусі розчиняють цукор. Результат приготування - корисна, смачна, апетитна страва.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряча грудка — 350 г.
  2. 2. Перець болгарський червоний — 100 г.
  3. 3. Перець болгарський зелений — 200 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 100 г.
  5. 5. Морква — 150 г.
  6. 6. Соєвий соус — 5 ст. л.
  7. 7. Оливкова олія — 1 ст. л.
  8. 8. Цукор — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячу грудку вимити, дати воді стекти, порізати на брусочки.

  2. Цибулю очистити, нарізати на брусочки за напрямком волокон.

  3. Перець болгарський помити, нарізати соломкою.

  4. Моркву вимити, очистити, нашаткувати не тонкими кільцями.

  5. Розігріти сковороду, вилити в неї оливкову олію. Після того, як масло нагріється, кинути в нього шматочки курячої грудки. Обсмажувати при безперервному помішуванні 2-3 хвилини, поки м'ясо не стане білим і місцями не зарум'яниться.

  6. У сковороду послідовно, з інтервалом в 2-3 хвилини, при безперервному помішуванні, додати спочатку моркву, потім цибулю, слідом болгарський перець. Обсмажувати 3-4 хвилини на помірному вогні, не дозволяючи вмісту сковорідки тушкуватися.

  7. Поєднати в чашці соєвий соус з цукром до повного розчинення останнього.

  8. Вилити солодкий соєвий соус в сковороду, обсмаживши вміст протягом 2-3 хвилин.