Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній духовка торти весна › Торт «Медовий Панчо»
Торт «Медовий Панчо»

Торт «Медовий Панчо»

Одним з недоліків десертів, які готуються вдома, є те, що вони забирають досить багато часу на приготування. Тому найчастіше більшість купує вже готові солодощі в магазині, а якщо щось спекти - так це до свята або у всякому разі у вихідний день. Але торт "Медовий Панчо " - це виняток. Досить приготувати бісквітне тісто і потім вмочати його в мус. І нехай вас не лякає те, що рецепт досить складний і має багато пунктів. Запевняємо ви, ви швидко освоєтесь, і менше, ніж через годину, ваші рідні вже насолоджуються прекрасним медовим тортом, який дарує море радості, коли вдихаєш його приємний аромат і куштуєш перший шматочок.

Кількість порцій 4
Час приготування 55 хв

  1. 1. Цукор — 70 г.
  2. 2. Мигдальне борошно — 190 г.
  3. 3. Яйця — 8 шт.
  4. 4. Коричневий цукор — 76 г.
  5. 5. Борошно — 55 г.
  6. 6. Вершкове масло — 38 г.
  7. 7. Солодке біле вино — 100 мл.
  8. 8. Желатин — 12 г.
  9. 9. Натуральний йогурт — 500 мл.
  10. 10. Мед — 80 г.
  11. 11. Вершки, жирністю 33-35% — 300 мл.
  12. 12. Цукрова пудра — 40 г.
  13. 13. Какао-порошок — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У великій мисці необхідно перемішати мигдалеве борошно і цукрову пудру.

  2. В отриману суміш додати мед, 4 яйця і злегка збити міксером на середніх обертах до отримання однорідної маси.

  3. Просіяти борошно, додати в однорідну масу і вручну перемішати.

  4. Відокремити білки решти яєць і збити міксером з коричневим цукром до м'яких піків. З'єднати з тістом. Після акуратно домісити розтоплене вершкове масло.

  5. Розподілити готове тісто по деко, застеленому пергаментним папером. Випікати 5-8 хвилин у духовці, розігрітій до 210°С.

  6. Готовий бісквіт необхідно викласти на підготовлену поверхню і зняти папір.

  7. Холодною водою залити желатин і дати йому набрякнути.

  8. Вершки збити міксером і на деякий час прибрати до холодильника.

  9. Скласти в невелику каструльку яєчні жовтки, вино і цукор та поставити на гарячу водяну баню. Суміш постійно збивати вінчиком, поки вона не досягне густої, світлої консистенції (температура повинна становити 55-60°С).

  10. Потім перелити суміш в кухонний комбайн і добре збити до охолодження.

  11. Нагріти мед до 85°С і розчинити в ньому набряклий желатин.

  12. Йогурт викласти в глибоку миску і додати тоненькою цівкою розігрітий мед. Суміш необхідно безперервно збивати.

  13. Акуратно змішати йогуртову і винно-жовткову суміші. У самому кінці додати збиті вершки і перемішувати силіконовою лопаткою знизу догори, зберігаючи легкість текстури.

  14. Форму злегка змочити і застелити харчовою плівкою (так вона краще прилипне). На дно налити трохи мусу. Потім порізати бісквіт на невеликі квадрати і занурювати кожен бісквітний шматочок повністю в мус і викладати у форму.

  15. У самому кінці злегка притиснути все рукою і закрити харчовою плівкою. Готову страву прибрати в холодильник на ніч.

  16. На наступний день зняти верхню плівку. Перевернути форму на блюдо, зняти решту плівки. Торт посипати какао і прикрасити на свій смак.