Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній хліб весна › Банановий хліб
Банановий хліб

Банановий хліб

Пам'ятаєте, як вчили нас у школі? - Хліб усьому голова. І це правда, адже без хліба нікуди. Пропонуємо вам трохи відійти від стандартів і правил і зробити ваш сімейний раціон більш різноманітним. Банановий хліб - відмінна солодка закуска, яка порадує вас в будь-яку пору року. На щастя, сезон бананів триває цілий рік. Вам доведеться витратити трохи часу на випічку такого хліба, однак результат здивує всіх і вас у тому числі. Банановий хліб покаже вашим рідним, що в світі багато цікавих речей, що потрібно пробувати щось нове, що пора відходити від правил, що можна знаходити радість і щастя навіть у дрібницях. Адже все наше життя складається з окремих дрібниць.

Кількість порцій 10
Час приготування 100 хв

  1. 1. Банан — 4 шт.
  2. 2. Яйце — 3 шт.
  3. 3. Борошно — 300 г.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Ванільний цукор — 1 ст. л.
  6. 6. Сіль — 1/2 ч. л.
  7. 7. Горіхи фундук — 50 г.
  8. 8. Масло вершкове — 200 г.
  9. 9. Розпушувач тіста — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Банани розім'яти, змішати з яйцями, ванільним цукром і вершковим маслом.

  2. Борошно просіяти, додати розпушувач тіста, сіль, цукор, перемішати. Висипати в бананову суміш. Перемішати.

  3. Подрібнити фундук. Додати горіхи в тісто. Залишити трохи для посипання хліба.

  4. Вилити тісто у форму (якщо необхідно, форму змастити маслом). Посипати залишками фундука. Поставити в розігріту до 160°С духовку. Випікати 60 хвилин, дати постояти хвилин 30. Потім вийняти з форми.