![Апельсинове желе з шоколадним мусом](https://img2.zakaz.ua/upload86a628bb9e2bf42ccb1f44ad9805ba81.jpg.350x.jpg)
Апельсинове желе з шоколадним мусом
- 1. Апельсини — 3 шт.
- 2. Цукор — 1,5 ст. л.
- 3. Желатин — 7 г.
- 4. Молочний шоколад — 125 г.
- 5. Вершки 33-35% — 250 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Желатин замочити в чверті склянки холодної води на 20 хвилин.
З апельсинів вичавити сік (всього повинно вийти близько 150 мл.), влити його в каструльку, додати цукор і довести до кипіння (але не кип'ятити).
Набряклий желатин віджати і додати до соку, ретельно перемішати. Через 1 хвилину зняти з вогню.
Злегка охолодити суміш, потім розлити її в 6 високих склянок. Поставити для застигання в холодильник на 1 годину.
Шоколад поламати на дрібні шматочки і розтопити на водяній бані.
Потім остудити його, але не сильно, щоб він не затвердів.
Вершки збити в пишну піну.
Третину збитих вершків додати до шоколаду і акуратно перемішати знизу вгору, щоб суміш залишалася пишною. Таким же чином ввести вершки, що залишилися.
Получившийся шоколадный мусс разложите по стаканчикам с апельсиновым желе. Снова уберите десерт в холодильник на 3-4 часа.
Безпосередньо перед подачею дати десерту постояти при кімнатній температурі 10-15 хвилин.