Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий італійська яйця весна › Заварний сметанний крем
Заварний сметанний крем

Заварний сметанний крем

Заварний крем - це, мабуть, самий універсальний крем, який підійде для різних видів тіста, ним можна мазати найрізноманітніші тортики. Іноді навіть (можливо всі мами так робили в дитинстві) можна просто його наварити і їсти ложкою як десерт до чаю. Власне, справа ваша, як краще його застосувати. Додавши сметану в заварний крем, ви зробите його ще більш насиченим, крем матиме новий смак, який неможливо забути. Влаштуйте собі приємний домашній свято з улюбленим тортом, в якому можна застосувати заварний крем. Насолоджуйтеся приємним смаком заварного сметанного крему з чаєм, кавою або молоком в приємній компанії.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Цукор — 1 ст.
  3. 3. Борошно — 3 ст. л.
  4. 4. Вершкове масло — 150 г.
  5. 5. Ванільний цукор — 2 г.
  6. 6. Сметана — 1 ст.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати сметану, яйце і борошно, додати цукор. Ретельно перемішати і поставити на водяну баню.

  2. Варити до загустіння, постійно помішуючи. Остудити.

  3. Потім вершкове масло збити з 1 ст. л. цукру.

  4. Далі у збите масло поступово додати сметанний крем. Головне, щоб обидві маси були однієї температури.

  5. Збити до пишної піни. Крем готовий.