Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий молдавська › Вертути з фруктами
Вертути з фруктами

Вертути з фруктами

Захотілось чогось справді оригінального і незвичайного, тоді вертути з фруктами, саме для вас. Ви тільки подивіться скільки смаку вкладено у цю райську насолоду. Такі тістечка можна споживати, як у вигляді десерту на святковому столі, так і просто з гарячим напоєм холодними зимніми вечорами. Крім того, ця страва може бути і легким перекусом на робочому місці чи під час подорожі, оскільки вона включає свіжі фрукти, які слугують начинкою для нашого десерту, тому ви отримаєте не лише максимум насолоди від смакових властивостей страви, а й масу вітамінів та корисних речовин. Звичайно ж, поживності цій страві не позичати, вона втамує ваш голод з легкістю, тому будьте певні, ви будете задоволені отриманим результатом.

Кількість порцій 8
Час приготування 80 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 2 склянки
  2. 2. Вода — 0,5 склянки
  3. 3. Олія соняшникова — 0,5 склянки
  4. 4. Сіль — 0,25 ч. л.
  5. 5. Цукор — 2 ст. л.
  6. 6. Фрукти — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. В борошно додати сіль, теплу воду, олію та швидко замісити тісто. Воно має стати еластичним, м'яким. Розділити тісто на 4 частини. Залишити на 10-15 хвилин, але не більше.

  2. Із однієї частини тіста розкачати корж діаметром 20-25 см. Те саме зробити з другою частиною тіста. Взяти перший корж і потроху розтягувати його по колу. Потім продовжувати розтягувати на руках. Робити треба швидко, але слідкувати, щоб тісто не рвалося.

  3. На стіл розстелити чисту марлю або пелюшку та присипати борошном, розкласти витягнуте тісто, скропити олією. З другою частиною тіста зробити те саме і викласти зверху на перший корж. Скропити олією.

  4. Викласти фруктову начинку та присипати цукром. Згорнути в рулет, піднімаючи край тканини. Отриманий рулет скручувати у жгут.

  5. Сковороду змастити олією та викласти жгут "равликом", рясно збризнути олією. Випікати при температурі 200°C градусів протягом 60-70 хвилин до отримання рум'яної скоринки. Потім охолодити, накривши рушником.