Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Сирники

Сирники

Це страва прийшла до нас з російської кухні. Відповідно, роблять її з сиру, який змішують з борошном, і яйцями. Це найпростіший рецепт таких сирних млинців. Але не дивлячись на це, сирники - це невід'эмна страва із раціону багатьох сімей. Особливо сирники люблять діти, оскільки вони солодкі і смачні. А сир ще і дуже корисний для молодого організму, тому що в ньому багато кальцію. Якщо ви бажаєте поекспериментувати, то можна додати і курагу, моркву, груші. Подають сирники, поливши їх сметаною або згущеним молоком.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Сир (6-9% жирності) — 500 г.
  2. 2. Яйця — 1 шт.
  3. 3. Борошно пшеничне — 100 г.
  4. 4. Цукор — 60 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Ванілін — 1 пакетик
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир протерти через сито.

  2. Додати яйце, цукор, сіль, ванілін і просіяне борошно. Все добре вимішати.

  3. Можна також додати в тісто родзинки або добре подрібнений банан.

  4. Відокремлювати з маси невеликі порції ложкою і, формуючи круглі плескаті сирники, злегка обваляти в борошні.

  5. Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки, зменшивши при цьому вогонь (приблизно 5 хвилин на кожній стороні).

  6. Подавати гарячими разом зі сметаною, варенням, медом або фруктами.