![Літній овочевий салат](https://img2.zakaz.ua/uploada2c53184653995b47d76d96b60667c4f.jpg.350x.jpg)
Літній овочевий салат
- 1. Картопля молода — 200 г
- 2. Кольорова капуста — 150 г
- 3. Буряк — 2 шт.
- 4. Яйця — 2 шт.
- 5. Огірок — 2 шт.
- 6. Цибуля — 1 шт.
- 7. Квасоля зелена — 50 г
- 8. Сметана 15% — 150 г
- 9. Часник — 1 зуб.
- 10. Кріп — 50 г
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець — за смаком
- 13. Лимон — 50 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Овочі помити. Капусту розділити на суцвіття, у квасолі відрізати хвостики. Картоплю очистити. Покласти картоплю і буряк в різні каструлі.
Закип'ятити воду. Залити окропом картоплю і буряк так, щоб вода лише злегка покрила овочі, посолити і варити 20 хвилин. У підсоленій воді відварити капусту і квасолю, приблизно 5-7 хвилин, щоб овочі не переварилися.
Поки овочі варяться, очистити яйця, порізати кубиками або скибочками. Огірки порізати кубиками, цибулю нашаткувати, кріп подрібнити. Часник очистити і подрібнити. Приготувати соус: з'єднати сметану, сік лимона, часник, кріп, сіль, перець.
Капусту і квасолю відкинути на друшляк, обдати холодною водою. Якщо суцвіття великі, то розділити, а квасолю - порізати. Варену картоплю порізати кубиками. Перемішати всі овочі і заправити соусом. В останній момент додати варений буряк, порізаний кубиками, щоб не пофарбувати салат. Якщо необхідно, овочі посолити і поперчити за смаком.