![Стейки в кунжуті і розмарині](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.941b7f148214a4aafd7c8065495cc8e6.350x350.jpeg)
Стейки в кунжуті і розмарині
Навіть такій простій страві як свинячі відбивні можна надати пікантності і зробити це зовсім просто. У цьому можуть допомогти кунжут і розмарин. Кунжут повністю розкриває свої смакові властивості в смаженому вигляді і доповнює блюдо, в якому присутній. Насіння кунжуту має корисні властивості, а саме виводить шкідливі речовини з організму. «Хвойний» аромат і злегка гострий смак розмарину чудово поєднується з м'ясом і томатами. Недарма італійці так люблять додавати розмарин в томатний соус, що подається до пасти. Для приготування ароматного м'яса додають молоді листочки розмарину, вони надають страві особливий гострий смак. Подавати свинячі відбивні можна зі свіжою зеленню або овочевим салатом.
- 1. Кунжут — 100 г.
- 2. Перець чорний мелений — за смаком
- 3. Свинина — 500 г.
- 4. Яйця — 2 шт.
- 5. Соняшникова олія — 70 мл.
- 6. Розмарин свіжий — 50 г.
- 7. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Товщина м'ясних стейків не повинна бути більше 1 сантиметра. Щоб стейк був ніжним - злегка відбити м'ясо.
Голки розмарину відокремити від стебла і розрізати.
Замаринувати м'ясо. Покласти шматок відбивної і тільки верхню його частину посолити, поперчити, посипати розмарином. Зверху покласти наступний шматок і так всі відбивні викласти в стовпчик і на пару годин відправити в холодильник маринуватися.
Яйця збити вінчиком.
Кунжут висипати в пласку тарілку. Відбивну вмочити в яйце, а потім в кунжут.
Смажити відбивні краще на великому вогні і з великим додаванням олії. Обсмажувати їх по 5 хвилин з кожного боку, до появи у кунжуту золотистого відтінку.