![Сало "Пікантне"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.faf028309be72485b5c3cbd0b31b395b.350x350.jpeg)
Сало "Пікантне"
- 1. Сало — 1 кг.
- 2. Зубчик часнику — 6 шт.
- 3. Перець червоний мелений — 15 г.
- 4. Сіль крупнокристалічна — 140 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно порізати сало на шматки шириною 5-6 см. та довжиною 10-12 см. В кастрюлю налити воду (1260 г.), розчинити у ній сіль та прокип'ятити протягом 5 хвилин. Сало викласти в касрюлю в один шар.
Залити шматочки сала гарячим розчином солі. Рідина повинна лише злегка покривати його. Варити сало протягом 20 хвилин. Потім кастрюлю зняти з вогню, притиснути сало тарілкою та залишити в россолі на добу.
Часточки часнику почистити від сухої оболонки та дрібно порубати чи натерти на дрібній тертці. Витягнути сало з россолу та обсушити. Натерти шматочки сала подрібненим часником. Обсипати сало червоним меленим перцем та злегка натерти перцем сало.
Загорнути шматочки у фольгу та покласти в морозилку. Слід мати на увазі, що солене відварене сало не можна нарізати одразу після того, як його було витягнуто з морозилки, інакше воно буде кришитися. Потрібно дати йому трохи полежати при кімнатній температурі.