Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Самбусики

Самбусики

Арабська кухня вміє дивувати, і рецепт самбусиків тому підтвердження. Араби вживають усі різновиди м'яса, крім свинини. Але традиційно, основою цієї страви є бараняче м'ясо. Хто не вживає таке м'ясо, можуть замінити будь-яким іншим, на свій смак. Незвичайні "арабські пиріжки" з начинкою із фаршу і сиру наситять вас вдосталь. Що ще може об'єднати дві абсолютно різні національності, як не бажання смачно і ситно попоїсти?! Пропонуємо прямо зараз зануритися в кулінарний світ східних країн, приготувавши хрусткі пиріжки з начинкою. Східна казка у вас на кухні може початися миттєво, і триватиме від початку приготування до апетитного поїдання дивовижної випічки.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно — 250 г.
  2. 2. Фарш — 300 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Сир фета — 100 г.
  5. 5. Бринза — 3 ст. л.
  6. 6. Часник — 2 зубчика
  7. 7. Петрушка — 30 г.
  8. 8. Масло вершкове — 50 г.
  9. 9. Олія — 50 г.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю нарізати дрібними шматочками. Подрібнити 2 зубчики часнику. Змішати все з фаршем.

  2. Обсмажити фарш на рослинній олії. Поки готується начинка, підготувати наступні інгредієнти: петрушку посікти, сир фета і бринзу нарізати на дрібні шматочки.

  3. В остиглий фарш додати сирну масу (раніше нарізану). Посипати чорним перцем. Ретельно змішати.

  4. Борошно просіяти на поверхню. Додати вершкове масло і соняшникову олію по 50 г. Сюди піде 5 ст. л. води. З цих інгредієнтів вимісити тісто і залишити на 10 хвилин.

  5. Розкатати тісто в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки (діаметр 10 см.). Викласти в них фарш і закріпити краї вилкою. Готові самбусики помістити на пергамент і збризнути олією. Випікати в розігрітій до 180ºС духовці 20 хвилин.