Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий травневі свята яйця літо › Соус для салату "Цезар"
Соус для салату "Цезар"

Соус для салату "Цезар"

Салат "Цезар" - це салат так гаряче улюблений багатьма з нас. Популярність салату "Цезар" сприяла тому, що з'являються все нові і нові рецепти його приготування з різноманітними інгредієнтами і заправками. Адже саме заправка і надає салату той приємний, оригінальний смак і аромат. Сьогодні ми з вами приготуємо заправку для салату "Цезар", головними інгредієнтами якої є анчоуси, соус вустерширський, діжонська гірчиця. Саме ці інгредієнти нададуть той чудовий і незабутній смак салату. Смакове поєднання салату залишає вельми приємне враження. Салатик, заправлений таким соусом виходить ніжним, пряним, м'яким, соковитим. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 5 хв

  1. 1. Жовток яєчний — 1 шт.
  2. 2. Анчоуси — 4 шт.
  3. 3. Часник — 1 шт.
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
  5. 5. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
  6. 6. Соус вустерширський — 1 ч. л.
  7. 7. Гірчиця діжонська — 1 ч. л.
  8. 8. Олія оливкова — 150 мл.
  9. 9. Сік лимонний — 1 ст. л.
  10. 10. Сир пармезан — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно гірчицю збити вінчиком із яєчним жовтком і сіллю в глибокій мисці. Додавати потроху оливкову олію, збити вміст миски до густоти майонезу.

  2. Після того, як вся оливкова олія буде збита, додати в соус лимонний сік, мелений перець, вустерширский соус, товчене філе анчоусів, роздавлений часник і тертий пармезан.

  3. Все збити вінчиком і подавати до салату "Цезарь".