Сільський пиріг
- 1. Масло вершкове — 60 г.
- 2. Фарш свинний — 1 кг.
- 3. Цибуля ріпчаста — 80 г.
- 4. Морква — 80 г.
- 5. Соус томатний — 140 г.
- 6. Помідори консервовані — 425 г.
- 7. Вода — 30 мл.
- 8. Горох — 115 г.
- 9. Картопля — 330 г.
- 10. Молоко — 20 мл.
- 11. Сіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти сковороду і розтопити в ній чверть вершкового масла. Обсмажити фарш до попелистого кольору. Перекласти його на тарілку.
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Помідори очистити і нарізати кубиками.
Розтопити ще чверть вершкового масла і обсмажити цибулю і моркву. Додати до овочів фарш, а потім томатну пасту, розведену водою і нарізані помідори. Тушкувати вміст сковорідки близько 15 хвилин на маленькому вогні. Додати горошок і тушкувати ще кілька хвилин.
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Залити картоплю водою, додати сіль і варити до готовності. Злити воду, зробити пюре, додавши половину вершкового масла (30 г.) і молоко.
Розігріти духовку до 180°C градусів. У форму для запікання викласти фарш з овочами, а зверху пюре. Поставити форму в духовку і запікати близько 15 хвилин.