Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Рататуй з сиром

Рататуй з сиром

Всі чули про відомий рататуй, який прийшов до нас з Італії. Там ця страва досить відома. Та головний плюс в тому, що в ньому смачно поєднуються овочі, і тому страва виходить не ситна, але смачна. Ми пропонуємо вам трохи змінений рецепт рататуя - овочі з сиром. Сир надає страві особливий смак, який робить страву ще м'якшою і смачнішою. Ви можете брати навіть інші овочі, які вам подобаються більше або пробувати щоразу щось змінити в інгредієнтах. У будь-якому випадку страва буде смачною і порадує вас і ваших рідних. Ну а той факт, що страва не калорійна, робить її ще цікавішою. Так що спробуйте зробити її якомога швидше.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Сир — 200 г.
  2. 2. Баклажани — 250 г.
  3. 3. Кабачки цукіні — 250 г.
  4. 4. Часник — 30 г.
  5. 5. Червона цибуля — 150 г.
  6. 6. Олія оливкова — 20 мл.
  7. 7. Сіль — 5 г.
  8. 8. Перець чорний мелений — 5 г.
  9. 9. Помідори — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цю страву краще готувати з молодих і не дуже великих овочів - якщо ж такої можливості немає, зняти з них перед приготуванням товсту шкірку. Потім нарізати овочі кружечками.

  2. Легкий і ніжний сир нарізати скибочками. Змастити форму оливковою олією. Викласти в неї овочі і сир , чергуючи між собою.

  3. Готову композицію посолити, поперчити. Прочавити через прес часник, розподілити його по овочах. Збризнути страву зверху оливковою олією.

  4. Запікати в духовці при температурі 160°C протягом 1 години. Подавати гарячим.