Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий українська м'ясо обід › Рагу із курки з буряковим карі
Рагу із курки з буряковим карі

Рагу із курки з буряковим карі

Рагу - це необов'язково тушковані овочі. Можна рагу зробити і більш ситним і різноманітним. Ми вам пропонуємо таке рагу з курки і буряковим карі. Курка робить страву ситною, але не занадто. У ній багато білка і мало жирів, так що таку страву можна робити і на вечерю. Смачно поєднуються з куркою гриби, тому вони теж є в цій страві. Буряк, крім своїх корисних властивостей, надає страві особливий насичений смак, робить її соковитішою. Таке рагу приємно здивує ваших рідних, адже готувати його недовго і досить просто, але при цьому страва дуже смачна, свіжа і приємна. Її насичений аромат зацікавить тих, хто зібрався її спробувати, а смак тільки зміцнить бажання їсти рагу ще і ще.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Філе куряче — 1 кг.
  2. 2. Буряк — 0,5 кг.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Часник — 20 г.
  5. 5. Помідори — 200 г.
  6. 6. Курячий бульйон — 0,3 л.
  7. 7. Петрушка — 30 г.
  8. 8. Вершки — 100 г.
  9. 9. Паста карі — 1 ст.л.
  10. 10. Вершкове масло — 50 г.
  11. 11. Рослинна олія — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку порізати на кубики розміром 1-1,5 см. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло і змішати з оливковим, всипати туди карі та додати шматочки курки. Обсмажити до появи на м’ясі коричневої скоринки.

  2. Відправити в сковороду до курки дрібно порізану цибулю та гриби, обсмажувати ще дві – три хвилини. Буряк нарізати кубиками трохи дрібніші, ніж курку, і всипати в сковороду. Тушкувати ще близько семи хвилин, помішуючи, щоб не пригоріло.

  3. Дрібно насікти часник та відправити разом з цілими помідорами до сковороди та залишити на повільному вогні ще на п’ять хвилин. Коли все протушкується, влити курячий бульйон, довести до кипіння, після чого влити трішки вершків, посолити і тушкувати протягом ще декількох хвилин. За хвилину до готовності додати подрібнену петрушку і погасити вогонь.