Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий горіхи › Горіхи в меді
Горіхи в меді

Горіхи в меді

Що може бути корисніше поєднання горіхів і меду? Риторичне питання, чи не так? Скориставшись запропонованим рецептом, Ви отримаєте два в одному: чудові, ароматні ласощі і унікальний цілющий засіб, що зміцнює імунітет, постачає організм енергією. А про те, як допомагають горіхи з медом у лікуванні багатьох недуг, написана не одна дисертація. Важлива умова: мед повинен бути натуральним. Мікс з різних горіхів (волоські, кедрові, фундук, мигдаль, кеш'ю) попередньо промивають і обсмажують в духовці. Одна чайна ложечка цієї корисної смакоти вранці - і організм скаже Вам: "Спасибі!". Така начинка гарна також для пирогів або пахлави.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Кеш’ю — 50 г
  2. 2. Мигдаль — 50 г
  3. 3. Фундук — 50 г
  4. 4. Волоські горіхи — 50 г
  5. 5. Кедрові горіхи — 50 г
  6. 6. Мед — 250 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Горіхи промити, підсмажити в духовці.

  2. Банки стерилізувати.

  3. Видалити все зайве лушпиння і обережно скласти горіхи в банку.

  4. Потроху залити в банку мед, поки він не покриє всі горіхи. Почекати, коли осяде мед і долити ще, якщо потрібно.

  5. Закрити кришкою і дати настоятися пару днів.