Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий японська шоколад › Японський шоколадний пиріг
Японський шоколадний пиріг

Японський шоколадний пиріг

Виявляється, екзотична японська кухня славиться не тільки вишуканими ролами, карамельними курячими крильцями і ситною локшиною, але і неперевершеними десертами. Як, наприклад, шоколадний пиріг – традиційна для Японії солодка страва, яку подають до звичайного сімейного чаювання, а також печуть до приходу важливих гостей. Його родзинка – у використанні алкоголю (у нашому випадку рому). Завдяки цьому свіжоспечений пиріг набуває незвичайний аромат і смак. Той, хто не бачив процес приготування випічки, ніколи не здогадається, що саме додавали в тісто. Ще одна особливість пирога – в способі приготування: за настільки хрусткою шоколадною скоринкою ховається трохи недопечена, волога серединка.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Цукор — 30 г.
  2. 2. Яйце куряче — 1 шт.
  3. 3. Шоколад — 100 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 10 г.
  5. 5. Ваніль — за смаком
  6. 6. Какао — 20 г.
  7. 7. Ром — 10 мл.
  8. 8. Молоко — 130 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.

  2. З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.

  3. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.

  4. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.