Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий борошно літо › Чушки бурек
Чушки бурек

Чушки бурек

Чи цікавилися ви колись стравами болгарської кухні? Не дивлячись на те, що за походженням слов'яни і болгари досить близькі, все ж у нас достатньо різна кухня. Підтвердженням того є рецепт чушки бурек. Цю страву під силу приготувати навіть молодим недосвідченим господиням, тому що її дійсно легко готувати. Та проте страва виходить дуже смачною, але крім того вона і виглядає дуже презентабельно. Її можна навіть подавати до святкового столу. А те, що в ній використовується болгарський солодкий перець, тільки надає страві особливу значимість. Адже перець дуже корисний, збагачений вітамінами, крім того він дуже соковитий на смак.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Перець болгарський — 2 шт.
  2. 2. Фарш свинячо-яловичий — 150 г.
  3. 3. Бринза — 150 г.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Борошно — 50 г.
  6. 6. Петрушка — 1 пучек
  7. 7. Часник — 1 шт.
  8. 8. Сухарі — 150 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.

  2. Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.

  3. Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.

  4. Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.