Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий яйця весна › Млинці по-фінськи
Млинці по-фінськи

Млинці по-фінськи

Якщо ви думаєте про те, як би краще урізноманітнити ваші сніданки або здивувати своїх близьких, то радимо вам приготувати справжні млинці по-фінськи. Відмітна особливість млинців по-фінськи полягає в тому, що вони запікаються в духовці. На смак млинці виходять дуже незвичайними, а найголовніше це те, що готувати такі млинці дуже зручно в плані економії часу. Адже, все що від вас потрібно - це всього-лише замісити тісто і відправити його на деку в духовку. Все, інше за вас зробить ваша духовка. А вам залишається тільки насолоджуватися смаком млинців. Млинці по-финськи потрібно подавати зі сметаною і з улюбленим варенням.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 3 шт.
  2. 2. Молоко — 250 мл.
  3. 3. Борошно — 100 г.
  4. 4. Вершкове масло — 50 г.
  5. 5. Цукор — 2 ст. л.
  6. 6. Сіль — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нагріти духовку до 220°С разом з деко.

  2. Яйця збити в піну, додати тепле молоко.

  3. Змішати борошно, цукор і сіль, тонкою цівкою влити молочну суміш.

  4. Розтопити масло і змастити ним деко. Вилити тісто на деко і випікати 25 хвилин.