Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий йогурт вечеря зима › Десерт із винограду та яблук
Десерт із винограду та яблук

Десерт із винограду та яблук

Десерт із виноградом і яблуками - смачний, корисний і що важливо для багатьох: низькокалорійний фруктово-вершковий десерт. Соковиті половинки ягід винограду і ароматні кубики яблук у вершковому соусі сподобаються не тільки прихильникам здорового харчування, але й усім, хто спробує ці ласощі. Їх приготування не займе багато часу. Приготувати вершковий соус із йогурту і маскарпоне Вам допоможе міксер. Сир маскарпоне додасть соусу незвичайно вершковий смак. У складі соусу немає цукру, цілком достатньо солодкості винограду і йогурту, а коричневий цукор використовується за бажанням для прикраси.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Виноград без кісточок — 450 г.
  2. 2. Яблука — 450 г.
  3. 3. Йогурт — 225 г.
  4. 4. Сир маскарпоне — 125 г.
  5. 5. Сік лимона — 1 ч. л.
  6. 6. Волоські горіхи — для прикраси
  7. 7. Коричневий цукор — для прикраси
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Виноград розрізати навпіл. Яблука нарізати невеликими кубиками.

  2. Вичавити сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли. Перемішати.

  3. Збити міксером йогурт і сир маскарпоне. Додати до яблук і винограду.

  4. Перемішати і відправити в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити горіхами і коричневим цукром.