Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий європейська › Печиво з яблуком
Печиво з яблуком

Печиво з яблуком

Відмінний рецепт домашнього печива. Він хороший тим, що робити такий десерт - справа швидка і легка. Натомість, саме печиво порадує вас своїм м'яким смаком. Чудове поєднання яблук і кориці з цукром. Воно робить печиво більш ароматним, з насиченим смаком. Ці хрустики (адже тісто вийде саме таке) і соковите яблуко - відмінний привід зібратися разом з друзями холодним осіннім вечором і поговорити, запиваючи чаєм такі солодощі. Вони чудово створюють атмосферу спокою і радості, навіть якщо за вікном темно і сумно. Зате ваш будинок буде наповнений ароматом яблук і кориці, а також веселими розмовами.

Кількість порцій 8
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яйця — 1 шт.
  2. 2. Цукор — 2 ст. л.
  3. 3. Яблуко — 3 шт.
  4. 4. Борошно — 150 г.
  5. 5. Масло вершкове — 100 г.
  6. 6. Цукрова пудра — 50 г.
  7. 7. Кориця — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Додати вершкове масло в борошно, подрібнити ножем.

  2. Додати цукор і яєчний жовток. Замісити тісто.

  3. Покласти тісто в холодильник на півгодини.

  4. Розкатати, вирізати склянкою кружальця.

  5. Очистити яблука, розрізати на 8 частин.

  6. На тісто покласти яблуко і скласти навпіл.

  7. Білки збити в піну, змастити верх коржа і посипати цукром з корицею.

  8. Помістити на деко і випікати 15 хвилин при температурі 180°C градусів.