Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Борщ з куркою

Борщ з куркою

Борщ вважають чисто українською стравою, але припускають, що виник він на території Київської Русі. А де саме ніхто не береться стверджувати. Існує багато регіональних різновидів борщу. Червоний борщ вважається найпопулярнішим в Україні. І сьогодні ми Вам запропонуємо рецепт приготування цього самого червоного борщу з куркою.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Буряк — 120 г.
  2. 2. Курка — 400 г.
  3. 3. Капуста білокачанна — 160 г.
  4. 4. Картопля — 200 г.
  5. 5. Морква — 80 г.
  6. 6. Часник — 4 зуб.
  7. 7. Сметана — 40 г.
  8. 8. Паста томатна — 10 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.

  2. Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.

  3. Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.

  4. У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.

  5. Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.