Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий фрукти › Абрикосовий пиріг
Абрикосовий пиріг

Абрикосовий пиріг

Яка ж прекрасна пора року літо, вона дарить нам безліч овочів та фруктів, і звичайно одним із них є цей корисний плід – абрикос. Використання цього витвору природи відбувається протягом тисячоліть, наші предки залюбки споживали його в їжу. Скільки смачних страв можна приготувати з цього наповненого сонячним промінням фрукту, не виключення і дивовижний пиріг із абрикос. Те, що цей пиріг вийде не просто смачним, а надзвичайно поживним, не викликає ніякого сумніву. Здавна відомі корисні властивості цього плоду та його можливість швидко втамовувати голод. Крім того абрикосове начиння пирога, як раз містить все таки максимум вітамінів та мінералів, що позитивно відображається на вашому здоров’ї та загальному стані організму. Тому залюбки смакуйте десерт з цього по-справжньому щедрого та цілющого фрукту.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Вершкове масло — 120 г
  2. 2. Цукор — 150 г
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Борошно — 200 г
  5. 5. Розпушувач — 5 г
  6. 6. Сіль — 1 г
  7. 7. Ванільний цукор — 15 г
  8. 8. Абрикоси — 13 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло збити з цукром до консистенції крему.

  2. По одному додти яйця, добре збиваючи після кожного.

  3. Додати ваніль і ще раз збити.

  4. Ввести просіяне з сіллю і розпушувачем борошно і замішати однорідне тісто.

  5. Перекласти тісто у змащену або застелену пергаментом форму.

  6. Абрикоси розрізати навпіл і видалити кісточки. Покласти половинки абрикосів на тісто. Якщо абрикоси не надто солодкі, то злегка посипати цукром.

  7. Поставити форму в розігріту до 180°C градусів духовку і випікати приблизно 40 хвилин (готовність перевіряти зубочисткою).