Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Суфле яблучне

Суфле яблучне

У перекладі з французької назва цієї чудової випічки перекладається як «повітряний». Ви вже здогадалися, про що йде мова? Вашій увазі легкі тістечка – суфле. Цей вишуканий десерт насправді дуже просто і швидко готується і являє собою не що інше, як суміш яєчних білків, збитих в стійку піну до консистенції жирної сметани, з різними добавками. Завдяки цим самим наповнювачам можна легко змінювати смакові нотки. Сьогодні пропонуємо порадувати рідних і здивувати нежданих гостей яблучним суфле. Саме ретельно збиті білки з цукром дарують ту найголовнішу якісну характеристику, яка в повній мірі характеризує десерт, – ніжність, пористість і легкість.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яблука — 500 г.
  2. 2. Білок яєчний — 8 шт.
  3. 3. Пудра цукрова — 120 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Натерти яблука на дрібній тертці і трохи віджати зайвий сік. Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну.

  2. Духовку розігріти до 200°C. Змішати яблучне пюре з білками і ще раз збити. Розкласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку. Запікати суфле близько 20 хвилин.