Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий європейська консервація › Яблучний джем в мікрохвильовій печі
Яблучний джем в мікрохвильовій печі

Яблучний джем в мікрохвильовій печі

Не дарма яблуко називають плодом здоров'я. Це дивовижний продукт, який є найбільш вживаним і поширеним фруктом в нашій країні. Корисність його незаперечна. Яблуко - багате джерело цілого ряду вітамінів: С, В1, В2, Р, Е, джерело заліза, що легко засвоюється Неоціненна користь яблук при авітамінозі і недокрів'ї. Щоб перелічити всі діагнози, при яких необхідно вживати яблука, просто не вистачить місця. Тому цей фрукт повинен бути присутнім у раціоні людини в будь-якому вигляді, в тому числі і у вигляді яблучного джему. Приготувати яблучний джем швидко і легко можна, скориставшись мікрохвильовкою. Приготований в мікрохвильовці яблучний джем можна подати з підсмаженими тостами або з печивом.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Яблука — 0,5 кг.
  2. 2. Цукор — 550 г.
  3. 3. Лимонний сік — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно помити яблука. Потім видалити в них серцевину з кісточками та нарізати їх часточками. Покласти часточки яблук у велику металічну кастрюлю та додати цукор.

  2. Не перемішувати та не закривати кришкою. Нагрівати 9-11 хвилин при максимальній потужності. Перетерти яблука в блендері з цукром, нагрівати ще 9-10 хвилин при максимальній потужності.

  3. Змішати з 1 ст. л. лимонного соку. Охолодити яблучний джем та перекласти в банки.