Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська десерти › Мигдальні трюфелі з корицею
Мигдальні трюфелі з корицею

Мигдальні трюфелі з корицею

Цей рецепт один з варіантів приготування дуже смачних цукерок в домашніх умовах. Готується це вишукане частування дуже легко і швидко. З приготовленої мигдальної маси можна формувати не тільки кульки, але й інші форми, наприклад, ковбаски, зірочки і т.д. Любителі кокоса можуть посипати їх зверху кокосовою стружкою. Взагалі, мигдальні горішки користуються великою популярністю в усьому світі. Користь мигдалю була відкрита давно, і він зайняв гідне місце в медицині і в кулінарії. У кулінарії з меленого мигдалю отримують марципан, а стружка з його ядер використовується в десертах, салатах, як прикраса для тортів і пирогів, а також для приготування спиртних напоїв.

Кількість порцій 8
Час приготування 15 хв

  1. 1. Мигдаль смажений — 250 г.
  2. 2. Кориця мелена — 10 г.
  3. 3. Родзинки — 170 г.
  4. 4. Мед — 50 г.
  5. 5. Олія оливкова — 10 мл.
  6. 6. Какао — 80 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Мигдаль крупно подрібнити в блендері. Відкласти ⅕ частину. Далі покласти до горіхів в блендер родзинки і подрібнити до стану однорідної маси.

  2. Потім додати мед, корицю і оливкову олію. Все перемішати і покласти масу на 1 годину в холодильник.

  3. Какао просіяти на суху тарілку. Дістати масу, сформувати кульки (розміром з волоський горіх). Обкатати частину кульок в какао, а частину - в горіхах і покласти в холодильник ще на годину.