Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий іспанська мигдаль › Мигдалеве молоко
Мигдалеве молоко

Мигдалеве молоко

Мигдалеве молоко є обов'язковим інгредієнтом в багатьох рецептах домашньої випічки і всіляких десертів, але, на жаль, далеко не в кожному магазині його можна придбати. Але не відмовлятися ж від приготування бананового тортика, шоколадного пудингу або пісних вівсяних вафлей? Або ж доведеться шукати, чим же таким замінити цей рідкісний продукт? Звичайно ж, не доведеться. Адже його можна приготувати в домашніх умовах. І це, до речі, дуже просто і швидко. Головне – залити мигдаль водою заздалегідь. Найглибша омана на тему мигдалевого молока – припущення, що в його складі присутнє молоко. Насправді ж, це не так. Які інгредієнти використовуються в цьому напої – читайте в нашому рецепті.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Мигдаль — 240 г
  2. 2. Мед — 1 ст. л.
  3. 3. Вода — 4 ст.
  4. 4. Ванилін — 3 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Залити мигдаль водою і дати постояти мінімум 6 годин, потім злити воду.

  2. Викласти мигдаль в блендер і додати холодну воду.

  3. Збивати, поки на поверхні не з'явиться піна.

  4. Додати мед і ванілін. Збивати ще 20-30 секунд.

  5. Згорнути марлю мінімум в 4 шари. Процідити мигдалеву суміш в глечик через марлю, допомагаючи ложкою. Мигдальне молоко готове.