Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти важкий холодильник шоколад осінь › Шоколадний мус на апельсиновій крупі
Шоколадний мус на апельсиновій крупі

Шоколадний мус на апельсиновій крупі

Білий і чорний шоколад основа багатьох десертів. У цьому рецепті можна зупинитися на будь-якому варіанті - на ваш смак. Десерт повинен вийти повітряним і ніжним, танучим у роті. Він зачаровує легкістю і надзвичайним фруктовим доповненням таким, як апельсин, він просто не може залишити вас байдужими. Забудьте на деякий час про дієти, і пориньте у справжнє задоволення чудового десерту. І дорослі, і діти не встоять перед "шоколадно-апельсиновим настроєм". Невимовна насолода, спробуйте і не дивуйтеся, якщо захочеться ще і ще! Настільки смачно, що зупинитися просто неможливо. Перевірено!

Кількість порцій 2
Час приготування 90 хв

  1. 1. Шоколад — 200 г.
  2. 2. Масло вершкове — 1 ст. л.
  3. 3. Цукор — 2 ст. л.
  4. 4. Апельсин — 1 шт.
  5. 5. Апельсиновий лікер — 1 ст. л.
  6. 6. Яйце — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шматочки вершкового масла і шоколаду і розтопити на водяній бані, поки маса не стане однорідною. Потім її остудити і додати лікер.

  2. Апельсин помити і натерти цедру га дрібній терці. Додати в отриману цедру жовток і апельсиновий сік. Змішати з шоколадною масою.

  3. Білки гарненько збити і поступово додати в шоколадну масу, при цьому розмішуючи. Розлити масу у форми і помістити в холодильник на 60 хвилин