Равіолі з крабовим м'ясом і вершковим соусом
- 1. Борошно пшеничне — 10 ст. л.
- 2. Вода — за смаком
- 3. Яйце куряче — 1,5 шт.
- 4. Краби консервовані — 200 г.
- 5. Масло вершкове — 1,5 ст. л.
- 6. Чебрець — 1 стебло
- 7. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
- 8. Портвейн — 1,5 ст. л.
- 9. Сир маскарпоне — 4,5 ст. л.
- 10. Олія оливкова — за смаком
- 11. Сир пармезан — 1 ст. л.
- 12. Шафран — за смаком
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати в мисці борошно і сіль, сформувати гірку, в центрі зробити ямку, вбити 1,5 яйця, влити воду, виделкою перемішати суміш. Замісити тісто. Залишити на 30-60 хвилин, накривши зверху плівкою.
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити подрібнену цибулю, висипати крабів, протушкувати, влити портвейн, готувати 5 хвилин, процідити суміш через сито, після чого дрібно нарізати.
На розігріту сковороду викласти маскарпоне, вершкове масло, натерти пармезан, додати за смаком сіль і перець. Попередньо залити шафран невеликою кількістю води на 15 хвилин, процідити, рідину додати на сковороду до вершкового соусу. Протушкувати протягом 1-2 хвилин.
Розкачати тісто, розділити на кілька частин, розкачати ще раз кожне коло тіста, викласти начинку з крабів, накрити зверху другим колом тіста (необхідно, щоб тісто було досить тонко розкачане). Защипнути краї. Відварити на водяній бані. При подачі викласти равіолі на тарілку, полити зверху вершковим соусом.