
Манти з картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Packed Potatoes
800 г.
Lard
150 г.
Packed Onion from 3kg
200 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Сало нарізати кубиками. Змішати картоплю, цибулю, сало, сіль, перець і добре перемішати.
02
Борошно просіяти і по трохи додати воду і сіль. Добре замісити тісто. Накрити тісто харчовою плівкою і поставити на 40 хвилин в прохолодне місце. Потім розкачати тісто, нарізати на квадрати приблизно 10х10 см.
03
У кожен квадрат покласти картопляну начинку, з'єднати діагональні краї і закріпити. Варити на водяній бані або в пароварці близько 30 хвилин. При подачі прикрасити зеленню і, за бажанням, соусом і сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)